Kantoren

Zuidpoort heeft de visie om werken effectiever, efficiënter maar ook plezieriger te maken voor zowel de organisatie als medewerkers.

Full-service kantoorverhuur

Op de begane grond zijn kleinschalige kantoorruimtes gerealiseerd.
Een Kant-en-Klaar kantoor om direct in te starten met of zonder meubilair.
Je hebt beschikking over een afgesloten ruimte die van jou is, met:

Het Zuidpoort full-service concept.

Wij verzorgen de internetverbinding, bekabeld en draadloos, en de schoonmaak van de algemene ruimtes. Natuurlijk deel je ook mee in de gastvrijheid van de ontvangstvoorziening op de begane grond en de mogelijkheid tot reservering van de vergaderkamers (te reserveren via de receptie).

Maatwerk Kantoorruimte

De verdiepingen van Zuidpoort bieden ruimte aan ondernemers met (meerdere) werknemers. Zij die behoefte hebben aan kantoorruimte op maat. Kantoorruimte huren op een uitstekende locatie voor uw onderneming, die tegelijkertijd alle faciliteiten bieden van een full-service kantoor binnen handbereik.
Dat kan in Zuidpoort. De maatwerk kantoren kunnen variëren van 15 m2 tot 600 m2.

Office Sharing

Heb je geen vaste werkplek nodig, maar wil je wel regelmatig gebruik maken van de voordelen die een vaste werkplek biedt? Wil je collega-ondernemers ontmoeten om te netwerken of mee samen te werken? Even snel tussen twee afspraken door een goede plek of lekker een hele dag geconcentreerd werken, dan is Zuidpoort de perfecte locatie! Kom dan eens kijken bij Office Sharing.

Je kunt gebruik maken van een flexibele werkplek op alle werkdagen tussen 08.30uur en 17.00uur. Je kunt bij ons werken wanneer het jou uitkomt.
Uiteraard is de ontvangst bij de receptie geregeld en kun je gebruik maken van vergaderkamers en ons draadloos internet.

Behoefte aan een vrijblijvend maatwerk advies?

Neem dan contact op met
Zuidpoort coördinator Jacques de Wit, 06 – 53 78 46 64
of met Strijbosch Thunnissen Makelaars, 026 35 521 05